Post by topforcnasnidu on Mar 9, 2022 8:40:17 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Where\u0027s My Water? 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Where\u0027s My Water? 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai daugiau ištvermės ▞▞▞
▞▞▞ Where\u0027s My Water? 2 2022 version ▞▞▞
Įdomus žaidimas, kol nepasieksite laiko juostos / mokamos sienos, kur galite žiūrėti reklamą kartą per dieną tris dienas iš eilės arba sumokėti avansą.
Labai smagus žaidimas. Atneša man daug džiaugsmo. TELAIMINA DIEVAS TAVE IR TAVO ŠEIMĄ
Lagin televa
Greta greta nahui blet istvirkele kur tavo kultura blet ziauriai idomus geimas
Yyyyy
Nedas
Oho, man patinka Šis žaidimas, kurį pradėjau žaisti tik prieš kelias dienas, bet man jis labai patinka. Šis žaidimas yra lengvas ir įdomus, man jis patinka.
Botworld Adventure Jocuri de rol jxk
įdomus žaidimas su įdomiais iššūkiais, bet pasiekia tašką, kai PRIVALOTE 1. Įsigyti raktus 2. Paklausti draugų Facebook arba 3. Palaukite 72 valandas ir žiūrėkite 3 skelbimus, kad gautumėte raktus ir pereitumėte į naują lygį
Tai puikus žaidimas, jei du kartus iš eilės nepaspausite atstatymo mygtuko. Jei tai padarysite, tai privers jus naudoti užuominą. Aš nesu prieš užuominas, bet jos turėtų būti mano pasirinkimas. Nereikia naudoti užuominos, jei grįžtate iš lygio, laukiate animacijos ir grįžtate atgal.
Prieš 10 metų žaidžiau šį žaidimą savo tėčio mobiliajame telefone, o dabar vėl įdiegiau savo mobilųjį telefoną, tai tik dėl šio šaunaus žaidimo 🎮. Man labai patinka žaisti šį žaidimą.
Where's My Water? 2 Quebra-cabeça xjn
mokėti po 30 Lt! taigi ne toks laisvas. Iki tol tikrai patiko.
Tai buvo mano mėgstamiausias žaidimas, kai buvau mažas, ir taip yra iki šiol.Vaikystės žaidimas. Man tai patinka. Originalas vis tiek buvo geresnis, bet tai vienintelis mano turimas žaidimas, kuris man primena mano gramus, kurie mirė nuo vėžio. 15/10 Man neprieštarauja skelbimai.
Tikrai mėgaukitės žaidimu, jis mielas, linksmas ir sukeliantis priklausomybę, mano vienintelė problema yra ta, kad daugiau nei vieną kartą, kai uždarau žaidimą ir vėliau grįšiu prie jo, jis mane pradeda nuo pat pradžių, tarsi ištrynė mano pažangą, nesvarbu. kiek aš nuėjau. Ištrinta, nepradėsiu iš naujo..
Per pirmąsias 15 sekundžių nuo šios programos paleidimo gaunu nepraleidžiamą skelbimą. Aš net nesivarginau bandydamas laukti, tiesiog pašalinau programą. Absoliučiai siaubinga patirtis iš karto.
bloga patirtis, tai jau trečias kartas, kai turiu tą pačią problemą! baigęs visus lygius paplūdimyje, pažiūrėjau 2 skelbimus ir gavau 2 raktus, bet 3 skelbimas tiesiog nenori žaisti! Mačiau daug kitų atsiliepimų apie tą pačią problemą, prašau paaiškinkite mums, kaip turime tęsti žaidimą?
Where's My Water? 2 እንቆቅልሽ owq
Įdomus žaidimas, bet šiandien skelbimai tapo juokingi. Kiekvieną kartą, kai bandžiau žaisti šiandien, jis atidarydavo skelbimą ir neleis man jo uždaryti. 3 kartus iš eilės ir baigiau. Pašalinta.
Kai buvau jaunas, žaisdavau ir mėgau, bet dabar, kai vėl įdiegiu, visada sakys „deja, kur mano vanduo 2 sustojo.“ Prašau pataisyti 😢😢 Noriu žaisti dar kartą 😭😭
Kodėl „Disney“ žaidime rodomi skelbimai per visą ekraną? Ar esate toks prastas „Disney“, kad jums reikia DU viso ekrano skelbimų su triukšminga muzika, vieno paleidžiant, o kitą – SPUSTELĖJUS NUSTATYMUS. AŠ MOKĖJU UŽ NUSTATYMUS DABAR DARIU. Oi, paspaudęs skirtuką peržiūriu, dabar yra 3 skelbimai ir neperka. Negaliu nusipirkti žaidimo.
Šis žaidimas yra toks blogas, kai pateksite į paplūdimio dalį, jis pasakė, kad aš arba turiu jį nusipirkti už 0,89 £, arba turiu žiūrėti 3 skelbimus, o jūs turėjote laukti 24 valandas tarp kiekvieno skelbimo, todėl laukiau 3 dienas ir galiausiai, kai Galėjau žiūrėti paskutinį skelbimą ir tęsti žaidimą, jis neveikė, todėl ištryniau žaidimą, ar galėtumėte tai pataisyti.
Puikus žaidimas mažiems vaikams. Tai moko juos būti kantriems. Aš turėjau šį žaidimą, kai man buvo maždaug 6–8 metai, ir aš vis dar jį myliu.
Šio žaidimo nežaidžiau nuo 7 metų! Ne taip smagu, kaip prisimenu (turbūt todėl, kad man dabar 13 metų😂), bet man vis tiek patinka žaidimas 😋
Smagus
Jei jūsų telefono „Android“ yra 5.0.0 ar naujesnė, atsisiųskite jį, nes atsisiunčiau jį į savo telefoną, kuriame buvo „Android 4.2.0“, ir jis neveikia, todėl pašalinu jį, bet mano telefono „Android“ sugedo ir paleidžiu iš naujo, mano telefonas kabo. Išjunk. Kai jį įjungiu. pereina į įkrovos kilpą. Tai reiškia, kad mano telefonas užšaldė ant garbės logotipo. Jis buvo sulaužytas! Taigi, jei jūsų telefono „Android“ versija yra didesnė nei 5.0.0, įdiekite šį žaidimą. Dabar naudoju savo tablat. Jo Android yra 5.1.1, jis veikia gerai. Bet tai mano mėgstamiausias žaidimas.
Labai Geras Game Rekomenduoju Siustis .Tik Man Ilgai Siuntesi.
Tikrai geras žaidimas bet mano klasiokai sako kad šis žaidimas prakeiktas o puseserės sako gad žaidimas neprakeiktas dabar nežinau kuo tikėti.
Gerai, kad tai įdomus žaidimas, bet aš manau, kad lygio dizainas galėtų būti šiek tiek geresnis.
Sie Zaidimai labsi idimus ir grazus
Šis žaidimas labai labai geras...ačiū...Tai puikus žaidimas, kupinas linksmybių, strategijos ir DISNEY! „Where is my water“ turi mielų personažų, iššūkių, o kai įdedi daug sunkaus darbo, tavo aplinka tobulėja! Visada malonu, kai pasiekiu naują lygį.
Man patinka šis žaidimas, jis taip sukelia priklausomybę, o lygiai tampa vis sudėtingesni, kai juos įveikiate, ir man labai patinka mygtukas „Patinka“, bet jūs užpildote juos „Cranky & Swampy“ vandeniu, o kartais ir „Allie“ garais, o ne tiesiog nuobodžiai juos lipate, kad judėtumėte ir atverti užblokuotus kelius. Labai siūlau parsisiųsti ir šį žaidimą! 👍
Man labai patinka šis žaidimas ir neturiu ką blogo pasakyti apie patį žaidimą, bet po kurio laiko jį žaidžiant jis pašalino šiuos Google žemėlapių skelbimus, kurie tiesiog neišnyko, kad galėčiau pasiekti norimą lygį. .
Muzikos lygių klaida 😠😠😤
Taip
O jei nepereinate patys kalti
Geras žaidimas, bet atsitrenkia į mokamą sieną maždaug kas 25 lygius ir nėra galimybės įsigyti visų lygių vienu metu.
Kartais kai nėra ka veikti tai idomu...😕📱📱💻💻🔌
Tai gerai, kai buvau vaikas, mano tėtis ir mama visada žaidžia šį žaidimą su manimi, todėl tai mums įsimintinas žaidimas ir mums tai tikrai smagu❤
Where's My Water? 2 Jumboq tkm
Where's My Water? 2 پزل beo