Post by topforcnasnidu on Mar 9, 2022 8:49:44 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Water Color Sort ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Water Color Sort IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب سکه های glitch ▞▞▞
▞▞▞ Water Color Sort 2022 version ▞▞▞
سطح 360 یک اشکال دارد، من همه بطری ها را پر کرده ام اما هنوز یک قسمت از رنگ نارنجی در بطری آخر باقی مانده است.
رو ۸۰ گیرم😂
چرا تبلیغات؟ به من اجازه نمی دهد از بازی لذت ببرم. همیشه ظاهر می شود.
منم مرحله ۱۶۳ گیر کردم اگر امکان داره یکی راهنمایی کنه
لطفا بگید تصویر زمینه یا اون استوانه ها عوض نمیشه ؟ هرچقدر میزنم فیلمو عوض نمیشه
این بازی باعث می شود زمانم را به خوبی سپری کنم ❤️من فقط دوستش دارم به من می آموزد که همه چیز در این دنیا آسان نیست که برای رسیدن به اهدافت باید سخت تلاش کنی
خیلی بدههه
خیلی بد
بازی خیلی عالی هست من مرحله۱۳۰ هستم
من عاشق این بازی هستم، خیلی آرامش بخش است. اگر ویژگی پیشرفت ورود/ذخیره اضافه شود شگفت انگیز خواهد بود
چرت بچه ها😶🤨🤨🙄😒😏😨😱😖😣🤬😡😤
تسلا بازی خوبی نیست
به شدت چالش برانگیز... هیچ چیز به اندازه زمانی که رگبار بازی را می شکنید تعریف کننده نیست. این بازی هیجان انگیز است.
عالی است
به بازیکن نیاز دارد که از ذهن قوی برای هدف راه حل استفاده کند تا بازیکن متفکر خوبی باشد
این یک بازی شگفت انگیز برای تقویت فکری است. ایول! احسنت
Water Color Sort Quebra-cabeça xfc
بازی عالی است، اما نیاز به یک کار غیرضروری است.
بازی خیلی خوبی هست حتما نصب کنید من تازه دو روز هست نصب کردم رسیدم به مرحله ۷۰ واقعا بازی خوبی هست به نظر من باید به یک میلیارد ستاره بدیم دست سازندش درد نکنه.
وحشتناک ..... تبلیغات هر پس از پایان یک سطح و راه اندازی مجدد یک سطح. وقتی چیزی شبیه به این را می بینید، این به معنای طمع است. (صندوق جمع آوری پول). شما در حال حاضر به اندازه کافی تبلیغات دارید...، حداقل مداخله تبلیغات در موارد گفته شده را حذف کنید. 👎
بازی سرگرم کننده ای هسش فقط روی می خواهد هرمرحله ای گیر کردین تو یوتیوب فیلم راه حل را ببیند
Water Color Sort Bulmaca mde
بازی تکراری
این بازی دوباره خوب نیست. وقتی به یک سطح بزرگتر می روید بدتر از سخت تر می شود
عالیه عاشقشم 😻😻💗💗😍🤗👑💋
نمی توان عینک را با تبلیغات اضافه کرد
متوسط
The Ants: Underground Kingdom Estrategia dpfb
واقعا بازی عالی هست ممنون از سازنده اش من ۵ ستاره میدم هر چند خیلی کمه باید هزاران ستاره بدید.
این بازی واقعاً چالش برانگیز است اما در هنگام حوصله بسیار خوب است، سعی کنید نکات را افزایش دهید و تبلیغات را به حداقل برسانید، با تشکر.
این فقط آرامش بخش است، جالب است و مغز شما را آرام می کند.
این بازی فوق العاده و بسیار جالب است من این بازی را خیلی دوست دارم و واقعاً این بازی را دوست دارم
این اپ تمامی الزاماتی را دارد که کودکان میانسال باید دانش کسب کنند و مغز آنها بهبود یابد.😇😇😇💯
سلام خیلی ممنون از سازندش خیلی سرگرم کننده ست
اوکیه
غاااااااتعاااااتهن
بازی واقعا زیباست مغز را آموزش می دهد که در حین بازی هوشمندانه تر فکر کند. باز کردن قفل بسیار دشوار است، زیرا من قبلاً سطح 100 را گذرانده ام و هنوز هم باز کردن قفل برخی از تم ها و لوله های آزمایشی.
Water Color Sort Réflexion rrxl
این بازی جالب است اما باید نرخ درآمدی هم داشته باشد زیرا به هر حال می توانید از سر خود استفاده نکنید.
به شدت انرژی آور 😄
خیلی عالی، زیبا، سرگرمی خوبیه برای بچه ها، امتحان کنید پشیمون نمیشید
این بازی در واقع یک بازی سرگرم کننده است اما در برخی از سطوح مشکلاتی ایجاد می کند که آن را خسته کننده می کند
تامرحله ی۱۶۳رفتم توهمین مرحله گیرکردم
جالب است اما هیچ جایزه ای بعد از هر سطح وجود ندارد که به شما کمک کند راهنمایی برای بازی در سطوح دشوار داشته باشید.
خوب است و همچنین بهترین تجربه بازی ذهنی است
این به سادگی شگفت انگیز است زیرا من از بازی کردن لذت می برم، اگرچه حاوی تبلیغاتی است که در حین بازی شما منتشر می شود اما می توان از آن صرف نظر کرد. یک برنامه خوب است
بازی سرگرم کننده ای که در هنگام بی حوصلگی انجام می شود، اگرچه می تواند در برخی سطوح خشمگین شود، اما تجربه خوبی است
بازی خوبی است اما زمانی که همه حرکت ها ناپدید شوند، هشدار وجود خواهد داشت.
تقریباً برای هر سطح، تبلیغات زیادی روی بازیها وجود دارد
این بازی خیلی خوبه من خیلی دوستش دارم حتما نصب کنید
عالی 👌👌
کسی که این بازی و تموم کرده،😬😬😬