Post by topforcnasnidu on Mar 9, 2022 8:56:09 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Demon Hunter: Chronicles from Beyond ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Demon Hunter: Chronicles from Beyond IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира безкрайна издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Demon Hunter: Chronicles from Beyond 2022 version ▞▞▞
Добра игра, повече от този тип.p.s. малко по-евтино, моля
Харесвам играта досега, но нямам играч достатъчно дълго.
Дотук добре! Обичам artifex mundi. Нека идват!
страхотно
Mistrey игри.
невероятно
Caçador de Demônios: Crônicas do Além Aventura dbs
Demon Hunter: Chronicles from Beyond ایڈونچر rhqg
Въпреки че това е солидна игра от конюшнята Artifex Mundi, тя не е толкова силна като предишните им игри. Сюжетът е налице, но пъзелите са ясни. Твърде лесно, твърде светло, недостатъчно тъмно.
Cooking Yummy-Restaurant Game Arkada wfcg
Не си губете парите. Прилична история, но приключи за половин вечер.
Радвам се, че не платих пълната цена за тази игра! Минаха няколко часа, но наистина не си струваше цената. Някои от пъзелите бяха почти идентични с други игри на Artifex Mundi. Имаше твърде много HO сцени и те се повтаряха твърде често. Обичах другите им игри, но не и тази. Освен това някои от правописите бяха ужасни: не виждам море, телескоп не телескоп и т.н. Не отговаря на нормалния стандарт.
Хареса ми идеята за различни пъзели, очаквайте с нетърпение още игри от artifex.
Adventure - 13 (Sort by: Popularity) - Игри за възрастни
Много ми хареса играта и графиката беше страхотна. Иска ми се да е по-ясно какво трябва да правиш в пъзелите.Пожелавам ти също да можеш да пътуваш бързо.
Изтеглете Unsolved: Hidden Mystery Detective Games APK 2.6.5.2 ...
Продължавай с добрата работа
Не е лошо за цената, но може да се използват някои подобрения
Играта беше наистина кратка за сумата, която струва, трябваше да бъде безплатна
По-скоро забавно. Не твърде трудно. Добра игра за начинаещи в пъзели и хоп игри.
Наистина ми харесва историята и пъзелите..
ОК играта има по-добра
Хареса ми играта, но открих, че има много повторения в пъзелите. като цяло достатъчно интересен, за да ме накара да играя до края, но не е една от любимите ми игри досега. Не е достатъчно дълго
Страхотен сюжет
Твърде много се крият и намират. Не е много история, беше сладка.
Alex Hunter - Lord of the Mind, Удалена ... Beyond The Destiny, Заблокирована ... Chronicles of a Dark Lord: Episode 1 Tides of Fate Complete, Заблокирована.
няма да играе
Много ми хареса!
Харесвам играта... Но единственото нещо, което не харесвам, е, че не се запазва откъдето спираш и аз не знаех това.... Защото честно казано вероятно не бих изтеглил тази игра... ..
Твърде много игри със скрити предмети. Което намалява интереса към играта. Цялата игра не е като ловец на демони 3.
По отношение на графиката е много по-ниско от предишните игри на artifex mundi. Сюжетът беше малко скучен. Установих, че използвам много бутона за подсказки, само за да приключа всичко. Като цяло беше добре, но определено по-малко от повечето настоящи игри на тази компания в много аспекти.
да играете тази игра отново след известно време. Страхотна игра.
Много се забавлявах да играем тази игра. Приятна гама от пъзели, макар и не супер трудни. Продължавай с добрата работа!!!!
Това е приключенска игра за взаимодействие с предмети и решаване на мини игри. Преглед от Линче Калима
Много добре
The Lost Medallion: The Приключенски s of Billy Stone ... Филм: Taylor Chien With: Hunter G. Williams, Heather McComb, Scott Michael
Caçador de Demônios: Crônicas do Além Aventura dbs
PS Vita Playstation Vita Lego игри нови гр. София днес 30 лв
Оригинални Игри за Sony PlayStation 2 и 3 гр. София ...
Demon Hunter: Chronicles from Beyond ایڈونچر rhqg
Приятно.
Добре игра, но не си струва парите.
Беше лошо и е толкова скучно, не го играйте добре, но ако искате да отидете и да го играете, можете да отидете