Post by topforcnasnidu on Mar 9, 2022 9:12:12 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Manager 2022 - Football ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Manager 2022 - Football IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на много кристали ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Manager 2022 - Football 2022 version ▞▞▞
Играта е пълен боклук, смешно е да видите как отборът ви губи срещу отбор с 2-ма играчи, които са извадени. Гледате головете, които правят и виждате как вашите защитници подават топката на грешния отбор, докато сте сами в полето си, без натиск върху тях, защитникът е сам и решава да подаде към нападателя, за да го остави да отбележи във вашата врата . Няма логическа игра.
Преди всичко много добри забележки за разработчиците, но получавам проблем всеки път, когато не получавам никакви заявки за трансфер до сезон 3 или 4, единственият път, когато получавам заявка за трансфер, е когато ги изброявам и понякога дори тези изброени чинии не дори вземете заявка за трансфер специално в режим на кариера на Манчестър Юнайтед, моята скромна молба да разрешим и отстраня този проблем възможно най-скоро в следващата актуализация
играта е добра, но се нуждае от система за размяна на игра, така че не винаги трябва да използвате пари, за да получите играч, но можете да търгувате и да предлагате пари с нея
Нямам лошо мнение за играта, просто искам да дам отзиви за играта, така че забелязах от sm19,20 и сега 21, че като мениджър нито един от бившите ви клубове не може да ви предложи работа или една не можем да кандидатстваме за работа от клуб, който сме тренирали или управлявали преди. Моля, може ли това да се поправи
Вие, момчета, разваляте играта, понякога простото е най-добре, най-лошата част е, когато трябва да слушам асистент мениджър, иначе ще бъда оценен като играта, която ми казва как да я победя ... какво е забавното в това
Фантастична игра с добра графика, много по-добра от 2020 г. По-добре обаче да имате добра батерия.
Защо след като актуализирам до най-новата версия, тя често излиза от приложението? Може би знаете какъв е проблемът? Благодаря ти.😊
Прилична игра, но има някои разочарования. Първо, резервации. Водя "нормално" справяне и моят отбор по някакъв начин получи 3 червени картона само за 15 мача. Това е направо червен картон на всеки 5 мача, за НОРМАЛНО справяне. Второ, как играта проверява дали единият отбор е по-добър от другия? Защото не виждам как Арсенал е оценен по-ниско от Евертън и Лийдс Юнайтед. Симулацията буквално позволи на Норич, Лийдс и Евертън да отбележат по 3 гола след Арсенал. ВСЕКИ. Как е това "реалистично"?
1) Профилът на мениджъра и потребителският интерфейс са добри 2) Заем за покупка и подписването на предварителни договори не работят 3) Очаква се да видим UECL 4) Турнирът преди сезона не работи Очаква се да видим много повече от това, което получихме. Надявам се да видите това и да подобрите играта. Играя от SM19 БЛАГОДАРЯ!!
Тази година е много по-добра от миналогодишната версия, тъй като тази година desgin прави много повече неща по-ясни, така че ако сте по-голям, тогава изживяването ви ще бъде страхотно.
Layton: Curious Village in HD Adventure goz
Обичам играта. Но аз му давам 4 звезди, защото липсват някои функции като сделки за замяна, заем за покупка и продажба на клауза и т.н. И моля, добавете индийска супер лига. И също така моля, коригирайте рейтингите на играчите, както и играчи като Джак Грилиш, Бруно Фернандес заслужават повече.
Катастрофа. По принцип прилична игра, но често се срива при гледане на видео, за да спечелите награди или в мач.
Редактиране - Играта се подобри, но има много неща, които разработчиците на играта биха могли да направят, за да направят играта още по-добра И сега не мога да правя сделки за заеми за нито един играч. Което е огромен проблем и не получавам нито една от новите актуализации .Рестартирах режима на кариера, но нищо не работи. Моля, обърнете внимание на този проблем
Една от най-добрите мениджърски игри там, но все още има много място за подобрение. Финансите са трудни, освен ако не сте готови да инвестирате малко пари. По време на мачовете. Много случайни грешки и е замръзнало няколко пъти. Най-големият проблем е записването на данни! Загубих цял сезон от статистика, трофеите се показват неправилно и се дублират. Ако спечелите купа, трофеят ще бъде дублиран във вашия кабинет по някаква причина? Съобщава за проблема няколко пъти.
1. играта просто се превръща в черен екран без нищо на него всеки път, когато просто получа обаждане или нещо подобно и резултатите са лоши, изобщо не са реалистични и пише, че полузащитата ми е лоша, когато е отгоре играта е просто baddd
Това е страхотна игра, можех да й дам 5 ⭐, ако не, че отнема твърде много време, за да започне мач. Така че му давам 4 звезди
Играчите, закупени през януарския трансферен прозорец, не са преместени в нови отбори на Thier
има нужда от много подобрения, специално по отношение на трансферите, и моля, направете резултатите по-реалистични, имам предвид в момента всеки малък отбор може лесно да спечели голям отбор повечето мачове и обратното. хайде не бъди Артета 🤣
Играчите лесно се сриват с мениджъра, когато предстоящата игра е много досадна Как може един мениджър да ги направи щастливи отново
Да се оправят трансферите нито един играч не мога да продам вече 4 трансферни прозореца
Защо напредъкът ми не се запазва. Когато играя играта за втори път, това, което виждам, че напредъкът ми в последните дни не се запазва. Обратно към изходното положение. Каква е ползата от играта, ако прогресът ви в играта не е запазен. Моля, решете това.
Страхотна игра, но би било по-добре, ако можете да добавите всички лиги, поне всички лиги на ЕС.
Очаквах с нетърпение да играя тази игра много, но останах разочарован. Не мога да видя цялата игра, тъй като съотношението на страните не се настройва спрямо екрана на телефона ми. Информацията по ръбовете се изрязва и следователно играта по същество става невъзможна за игра. Моля, поправете този проблем.
Харесва ми, но ключови играчи отказват нови договори. Колкото и да предложа, те винаги ще откажат. МОЛЯ, КРЕПЕТЕ ТОВА
Яка е ама както и при другите версии един играч ако е 50к те иска 80 90 да дадеш а за твоите не дават и трябва да продадеш 4 5 играча да купиш 1...
Soccer Manager 2022- Voetbal Sportgames gpq
Дори не мога да играя играта, тя продължава да ми казва да вляза в Google play, но аз съм влязъл и продължавам да изтривам и преинсталирам приложението, но продължава да ми казва едно и също нещо. Поправете това, момчета, просто поправете това и аз ще купя пакет от £9,99 като благодаря
Не можете ли да го поправите, така че да можете да поддържате екрана с оценките на играчите включен по време на мач, без да спира. Досадно е, че трябва да спирате играта на пауза, за да видите как играят вашите играчи.
Играех това всеки ден, докато не открих няколко грешки като; отбори Не се опитвайте да купувате моите играчи, освен ако не ги изброя и не предложа ниски такси за трансфер. 2. Потенциалът на играча трябва да бъде фиксиран, имам играчи, които са на 22 години, които отбелязват почти всяка игра, а OVL е 79 връх
Тези игри ме карат да искам да играя CM17, въпреки че нямаше актуализация от близо 5 години. Ударите към вратата са рядкост, трансферните оферти на вашите играчи са доста по-ниски от стойността си и не можете да преговаряте, в противен случай всичко се разпада. Тактическите промени не правят нищо и съветите, дадени от асистента, са безполезни. Без значение срещу какъв отбор играете, те винаги изравняват и мачовете често завършват с равенства. Не бих препоръчал това на всеки, който търси заместник на Championship Manager.
Soccer Manager 2022 - Football Sport ylwm
Страхотна игра, но все още трябва да се работи върху трансферните неща.. Не мога да си представя да купувам играчи с огромни пари и да продавам моите играчи с пени, това е отвратително и разочароващо.
не можете да продадете нежеланите си играчи, те смятат, че всеки отбор е крачка надолу, а аз играя като Арсенал, така че трябва да е проблем. иначе страхотно забавление, може да губи часове за тази игра. Актуализация след отговор от разработчика: Направих актуализацията, когато стана налична и все още имам същия проблем.
най-добрата игра, но моля, съсредоточете се върху тактиката и добавете търговския трансфер
Моите играчи са в добра форма преди актуализацията и сега всеки мач е червен картон за моите играчи. Анимациите на головете нямат смисъл .. как може някой да отбележи удар с глава от 30 ярда? Тези неща трябва да се оправят. Защитниците не могат да се справят с висок рейтинг. Вратари не могат да спасят центриране в наказателното поле или удари с глава. Заложените тактики не работят и като цяло това е забавна игра, но нещо няма никакъв смисъл. Моля поправете.
страхотно изтегляне на игра всяка година, просто искам да има по-лесен начин за по-добри игри за младежи отнема много време
в момента получава 2 звезди, мисля, че нещо не е наред с играта и ви кара да губите всяка игра някой друг има ли този проблем? беше нагоре с 5 на 1 в Челси срещу Астън Вила с оставащи 25 минути, те изравниха само мача не съм губил досега Челси с рекорд 0-8-3 хммм
Можете ли да включите някои функции 1.където можете да подпишете играч по предварителен договор и също 2.където можете да пропуснете сезон 3.при трансфер има опция за размяна.
Наслаждавах се на тази игра, това е най-добрата игра за футболен мениджър досега. Трябваше да дам 5 звезди, но задържам оставащата 1 звезда, тъй като графиката не е толкова добра като тази на изданието от 2020 г. моля, поработете върху графиката, това не е обнадеждаващо. Добра работа досега, впечатлен съм, че видях много подобрения. моля, поработете върху графиката, размерът на играта няма значение дали графиката е допинг. И отново направо червено е твърде често, работете и върху това. 💕💕💕
Пълен КЕНЕФ е играта
Вземането на решения на играча, когато идва да стреля по време на игри, ме озадачава, тази игра е добра, но трябва да бъде усъвършенствана, A.I понякога е несправедлив.
Тази игра е най-добрата и най-реалистичната игра във всички мениджърски игри, но трябва да се развивате повече. Трябва да добавите стил на игра като тики така и т.н. Вярвам, че вие, момчета, ще направите повече детайли по-реалистични и по-графични и аз чакам.
Твърде много грешки в последната актуализация Ще спомена някои първо е, че един от играчите ми получи червен картон, въпреки че не играе последната игра, секунда много от моите играчи се нараняват на случаен принцип, трети рейтингите на играчите, моля, поправете грешките. Мислех, че тази актуализация премахна грешките но произвежда повече.
Тази игра е толкова лоша. Изграждате отбор, но изглежда никога не можете да спечелите, независимо колко добър е отборът ви. Отбори с много по-ниско оценени играчи ме бият редовно.Моля, направете го по-добре. Играта има потенциал да бъде една от най-добрите.
Soccer Manager 2022 - Football Спортни odf
Най-добрата игра на мениджър в мобилни устройства досега..лицензирани играчи и клубове, които ви дават истинско изживяване като клубен мениджър на най-големия футболен отбор в света.
Най-добрата мениджърска игра досега. бъдете в крак с добрата работа
Защо наградите за сезона имат толкова много грешки. Моля, поправете го.
Играта е страхотна, но няма дузпа в играта и опитайте да добавите разменящи се играчи в трансферния сезон като fifa и pes
Soccer Manager 2022 - Football Sport aotq